Udvikling

Udvikling

Hos STEEL hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Sammen med vores kunder udvikler vi udstyr til anvendelse i industriel produktion. Vi kan ligeledes hjælpe dig med at udvikle og tilpasse eksisterende udstyr, så det passer til den opgave, du står over for.

STEEL er specialister inden for spildevandssektoren og udvikler og designer industrielle løsninger i stål, aluminium, plast og plastsvejsning.

Hvis løsningen ikke allerede findes i dag, udvikler vi gerne i samarbejde med dig en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Læs mere om projektledelse

STEEL har blandt andet samarbejdet med større industrivirksomheder om forskellige udviklingsopgaver.

Vores erfarne ingeniører og faglige medarbejdere sikrer, at vi sammen kan udvikle den optimale løsning for din virksomhed, uanset hvad du har brug for. Samtidig kan du være sikker på, at både produktet og dokumentationen er i orden.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 54 92 30 08 eller send en mail til steel@steel-engineering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.