Design af konstruktioner

Design af konstruktioner

STEEL designer tekniske konstruktioner til industrien. Vi arbejder primært med konstruktioner i stål (rustfast og syrefast), aluminium og plast.

Vi har specialiseret os i spildevandssektoren og større dansk industri, og har blandt andet løst opgaver for DONG, Danish Crown, MHI Vestas, Nordzucker, Københavns Energi & Vand samt flere danske renseanlæg.

Vi har stor erfaring med idéudvikling af skræddersyede løsninger og udfører gerne bestillingsopgaver.
STEEL har desuden været sparringspartnere på flere specielle løsninger, og vi deltager ofte som samarbejdspartnere i design- og planlægningsfasen af nye projekter.

Vores ingeniører råder over værktøjer til styrkeberegning, og vores dygtige medarbejdere og veludstyrede værksted sikrer, at vi altid kan levere dokumentation og give en professionel og individuel løsning.

Læs mere om tegning og dokumentation

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 54 92 30 08 eller send en mail til steel@steel-engineering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.