Tegning og dokumentation

Tegning og dokumentation

Vil du sikre professionel og effektiv engineering til løsning af dit projekt, så er STEEL den rette samarbejdspartner.

Vores medarbejderstab består af dygtige ingeniører og erfarne faglige medarbejdere, og vi tror på, at den kombination sikrer, at vi kan levere et godt produkt til netop DIN virksomhed. Samtidig vil vores styrkeberegninger med SolidWorks sikre, at dokumentationen for dit projekt altid er i orden.

Når tegning og dokumentation er på plads, er grundlaget for vores projektledelse klar. På den måde kan vi koordinere vores og andre leverandørers arbejde, således at projektet bliver afleveret til tiden og til den aftalte pris.

STEEL råder over et effektivt smedeværksted, der kan klare alle typer opgaver, også de store og tunge.

Vi vælger sammen de materialer, som giver de bedste løsninger for dit projekt. Vores medarbejdere arbejder professionelt med jern, rustfrit stål, aluminium, plast og glasfiberelementer og –profiler.

Læs mere om projektledelse

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 54 92 30 08 eller send en mail til steel@steel-engineering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.