Smede- og maskinværksted

Smede- og maskinværksted

STEEL ApS er en alsidig og nytænkende smedevirksomhed, der leverer unikke løsninger i plast, stål, rustfrit stål og aluminium.

Vores kerneprodukt er teknisk industrielle konstruktioner, og vi er specialister inden for spildevandsektoren.

Vi fremstiller nye konstruktioner, og vi reparerer eksisterende konstruktioner, så de fortsat kan anvendes i en sikker og problemfri drift.

Effektivt smedeværksted med dygtige medarbejdere

Vores effektive smedeværksted klarer let de store, tunge dele, og vi har også et specialværksted til arbejdet med rustfrit stål og aluminium. Faktisk råder vi over mere end 1000 m2 komplet smede- og maskinværksted samt lagerhal.

Vores medarbejderstab består af både dygtige ingeniører og medarbejdere med mange års faglig erfaring. På den måde sikrer vi, at vi altid kan levere et godt produkt med den rette dokumentation.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Certifikatsvejsning
  • Udskiftning af proces-rørsystemer, også i PE-rør
  • Reparation af tanke og rørsystemer
  • Svejsning af gasrør

Certifikatsvejsning

Udover certifikater til svejsning i stål og rustfrit stål, foretager vi også stuk-, muffe- og ekstrudersvejsning af rørsystemer i PE-plastrør samt opsvejsning af konstruktioner i plade.

Udskiftning af proces-rørsystemer til PE-rør

Gamle stålrørsystemer kan med fordel skiftes ud med HDPE-rør, som er mere modstandsdygtige over for slid og aggressive medier.

Reparation af tanke og rørsystemer

STEEL udfører reparationssvejsning af tanke og rørsystemer på stedet. Vores veludstyrede servicevogne kommer rundt i hele Danmark.

Svejsning af gasrør

STEEL har medarbejdere med USME og gascertifikater til rør i rustfrit stål og plast. Vi kan svejse PE-rør i alle konstruktioner, fra gasfelterne i Nordsøen til installationer hos den enkelte kunde.

Vær opmærksom på, at der – specielt ved gasrør – skal tages særlige hensyn til placeringen af rørene i forhold til eksisterende installationer. Vi er specialister, så spørg os, hvordan rørsystemerne skal udføres.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 54 92 30 08 eller send en mail til steel@steel-engineering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.